La pubertat (o la visió distorsionada)

Crec que tots tenim una imatge distorsionada de nosaltres mateixos. Ens miram al mirall i, llevat d'alguna arruga, alguna cosa no gaire ferma i poca cosa més, trobam que encara som joves i que no aparentam l'edat que tenim, ni en cos ni en esperit. Tots ens sentim joves, tenim esperit jove i no hem canviat mica, però tots estam hipotecats fins a la jubilació, de cada pic sortim menys i la ressaca ens dura més i  la roba a berska ja no és el nostre estil.

Si alguna vegada ens veiéssim amb els ulls d'un estrany crec que ens sorprendríem molt (bé, jo no, que em conserv molt bé).

Hi ha dies, però, que em comport de veritat com si tengués 15 anys. I, com a bona adolescent, quan un grup de música m'agrada, l'he d'escoltar a totes hores, i he de cercar fotos a internet, la biografia del cantant i les lletres de les seves cançons, i m'imagin que és el meu home ideal… i fins i tot buscar una excusa qualsevol per poder posar un vídeo al meu bloc.

Si és que me l'enduria a casa, tan dolç ell.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: La pubertat (o la visió distorsionada)

 1. Segur que la imatge que tenim de nosaltres mateixos no és igual a la que tenen els altres, i els que són molt joves segur que ens veuen molt grans; però, i què?
  L’important és sentir-nos joves encara i tenir il.lusions.

 2. dan diu:

  Com? Que no em veuen tal com jo em veig? Es per això aquestes mirades que no entenc de vegades?
  Ostressssss Ara si que em sento vell
  ;-D

 3. B612 diu:

  Trobo que té certa gràcia, és com un poder això de distorsionar la realitat. Potser per això ens enamorem més fàcilment durant la pubertat, perquè a força de voler-ho ens creiem que les coses són com les imaginem. Conec una noia que l’altre em va dir que Fito (el de los fitipaldis) era guapo y tenia un cos molt ben fet… mmmmm… Segur que pansaria igual sense veure’l cantar.

 4. sidlia diu:

  Quin vídeo és?????????????????
  me l’he mirat ara i no me’l deixa carregar!!!!!!

 5. * Peix del Mar, Air Jordans va dir: no pots veure les meves llàgrimes …

Els comentaris estan tancats.