Blog solidari / Post solidari

Fa dies que tenc pendent aquest post ja que n'Eduard Balsebre, en el seu bloc Amu Daria, en la seva variant personal del Premi Blog Solidari ha nominat aquest post de fa gairebé un any.

No puc deixar de dir que m'encanta que m'hagi donat aquest premi, precisament gràcies a un post sobre la petita Amélie, una preciosa fada bondadosa, d'aquestes que ens agrada trobar per la vida.

M'agrada també perquè m'ha arribat d'un bloc que no coneixia, i sempre és agradable i sorprenent que et llegeix més gent de la que no imagines; estic encantada de conèixer els blocs de n'Eduard, que m'ha resultat tan i tan interessants.

Em sap greu, però no nominaré a set blocs per al premi, ni a set posts (com ha fet n'Eduard), ja que faig una mica tard i els blocs que configurarien el meu llistat ja han rebut aquest premi per una altra banda (era difícil que no fos així tractant-se d'un premi que es desplega de forma exponencial).

No obstant això, molt gustosa (i vanitosa?) em penjo la medalla (o la copa). Gràcies a tots per fer-ho possible.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Blog solidari / Post solidari

  1. somiador diu:

    doncs enhorabona per aquesta iniciativa! De fet, et dono la raó en què la gent llegeix més els blocs del que sovint deixa comentaris. Però bé, crec que gràcies als blocs, anem recuperant poc a poc l’oblit que durant anys hem tingut per la lectura.

  2. mmmhhhhhhh diu:

    No deixis de llegir a l’Eduard, el conec personalment, i és un personatge genial, gaudeixes compartint conversa amb ell.

Els comentaris estan tancats.