Mecanoscrit del segon origen

Llegesc a la premsa el següent titular:

La darrera femella de Tortuga de Yangtsé s'aparella per salvar l'espècie

… i em pos molt trista, perquè no crec en miracles. És una espècie sense futur, sense esperances. I que just la primera vegada que sent parlar d'ella sigui per saber que d'aquí a poc no en quedarà ni una sobre el planeta! Cada vegada que s'extingeix una espècie de fauna o de flora, la Terra plora per dins; el meu cor es marceix una mica.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Mecanoscrit del segon origen

  1. somiador diu:

    El cicle de la vida o el de la supervivència, de què els forts acaben amb els dèbils de vegades es duu a terme amb excés i sense límits, i potser hauriem de fer una mica d’autocrítica a l’actitud que l’esser humà ha tingut en tot plegat.

Els comentaris estan tancats.