M’agrada / no m’agrada

M'agrada quan un moixet al mig del carrer s'asseu i me mira d'aquesta manera. No m'agrada que la gent et vagi pegant cops amb la cistella del supermercat i no es digni a disculpar-se.

M'agraden els dies de pluja rere els vidres, i els dies de sol a la muntanya. No m'agrada que les presses no em deixin mirar al cel 6 vegades al dia.

M'agrada que la gent t'escolti quan els expliques els teus problemes i les teves inquietuds. No m'agrada que minimitzin i frivolitzin temes que per a tu són molt importants.

M'agrada pensar que tot sortirà bé. No m'agrada que una amiga que es troba lluny estigui trista. No m'agrada que una amiga, sigui on sigui, estigui trista.

M'agraden les papallones. No m'agraden les incerteses.

M'agrada sentir-me optimista. No m'agrada la possibilitat del fracàs.

M'agrada que em llegiu. M'agradau també si no ho feis. 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: M’agrada / no m’agrada

  1. somiador diu:

    Home, de vida només en tenim una, i si l’hem de consumir amb coses negatives o tristes, realment no valdria massa la pena gaudir-la no? O busquem el millor i la màxima qualitat de vida, o sinó, marxarem d’aquest món sense haver disfrutat de lo bo.

  2. mmmhhhhhhh diu:

    Preciós. Avui dinava amb l’Eduard d’Amu Dària, i parlavem de tu (o del teu bloc?). Gaudim llegint-te. Avui, jo, cop més, cerco paraules per fer-te saber com i com i com de molt m’ha agradat.

Els comentaris estan tancats.